|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Yang Tse Kiang Torget

Kontaktinformasjon

Yang Tse Kiang Torget
Torget 3
5014  BERGEN
Tlf: 55 31 66 66
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Yang Tse Kiang Torget


Julie=) - 2005-07-03 17:44:28

En av mine personlige favoritter. Kjempe god mat til en billig penge! Dessuten er det utrolig rask servering, og de som jobber her er hyggelige. Anbefales!

macacel(Merete) - 2008-06-19 02:36:32

Har gått hit i mangen år,selv etter at jeg flyttet østover så er det alltid en gang i året med en vennnne på middag i Bergen,og vi velger ALLTID denne rest.Hvorfor?? For her får vi meget god mat,rask betjening og flott/flink betjening.og en kjempeflott service. Kommer alltid tilbake hit.Min største favoritt på alle plan.

Renate - 2010-02-20 05:50:39

Desidert beste kinamaten jeg har smakt i Bergen, som går en ganske god gang over de andre kinarestaurantene - men jeg er veldig misfornøyd med 'servicen', som har vært så og si fraværende hver gang jeg har vært der, tross at jeg alltid er høflig, blid og imøtekommende. Dette skuffer veldig og er grunnen til at jeg har sluttet å gå der. Da går jeg heller til samme restauranten på Galleriet, hvor det riktignok ikke er like god kvalitet på maten, etter min mening, men servicen der er kjempegod, og for min personlige del har det mye å si for smaken, for det er mange måter å få vond smak i munnen, og en stor del av det er kvaliteten på servicen - jeg forventer heller ikke så mye annet enn en vennlig og imøtekommende sjel som viser at h*n setter pris på oss som besøkende, at man føler seg velkommen - i det aller minste må man kunne forvente at vedkommende kan møte en med et smil, men det har faktisk vært fullstendig fraværende på Torgets Yang Tse Kiang;( Jeg håper virkelig dette forandrer seg!