|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Statsmegler Proms Selskapslokaler (Bergen Vinstuer)

Kontaktinformasjon

Statsmegler Proms Selskapslokaler (Bergen Vinstuer)
Hollenderg. 6
5017  BERGEN
Tlf: 55 55 88 70
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Statsmegler Proms Selskapslokaler (Bergen Vinstuer)


- 2008-06-20 12:54:09

Statsmegler Proms Selskapslokaler
(Bergen Vinstuer)


Statsmegler Prom
var en matglad herremann og dessuten en mester i å arrangere staselige selskaper. Som datidens ”broker” var han mye på reisefot i Europa, hvorfra han brakte hjem en rekke spennende oppskrifter, krydder og edlere dråper. Og når salige Madam Prom dessuten var kjent for sine kokekunster - skulle vi så gjerne ha vært deres gjester. Statsmegler Proms Selskapslokaler danner en utmerket ramme for arrangementer med opptil 35 personer. Vi er spesialister på å skape stil og atmosfære som gjør besøket til et varig minne i det vi søker etter beste evne å bringe både de gode tradisjonene og den litt eksklusive stemningen videre. Vær velkommen til en smakebit av hvordan overklassen feiret seg selv og høytidene - en helaften med stil og eleganse...

Lokalene er egnet til de fleste arrangementer som sluttede selskaper, vinsmaking, Dyvekes historie eller tema etter eget ønske.


¨Fjording - 2009-04-09 23:50:47

Var på Promps i på middag i godt selskap (lukkket) og det kan anbefales. Nydelig mat og hyggelige folk gjorde det til en vellykket kveld. Egner seg veldig godt for lukkede lag og middag nede og bar og salong i 2 etg.