|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Skipperstuen (Bulls Eye)

Kontaktinformasjon

Skipperstuen (Bulls Eye)
Torgg. 9
5014  BERGEN
Tlf: 55 90 28 05
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Skipperstuen (Bulls Eye)


PB - 2007-07-27 18:08:27

En god samlingsplass for byens alkiser, hvor de kan drikke omtrent så mye de vil. Ikke noe å anbefale for normale folk.

Lars - 2007-08-10 00:22:36

Kjempeplass for lett fyllesjuke folk eller dei som har vore med ei stund. Ofte god musikk.

Danseløven Leo - 2007-08-13 16:34:18

Dette er Bergens beste utested for voksne folk, de som snakker "dritt" om dette stedet er dumme ungdommer, og de har mere enn nok av andre steder å gå for å bråke, gape å skrike !På Skipperstuen er det godt voksne mennesker , mange sigle som har et stort behov for sosial samvær , og ikke minst det å kunne ta seg noen danser til kjempe god danse musikk er et stort privilegium !! Og Skipperstuen har også skjønt dette med å ha søte voksne damer på jobb, som kan flørte med gjesten .... det er kjempe viktig !!!
Så dette stedet kan jeg anbefale av hele mitt hjerte til deg over 40 og helt opp til 95 :o) Og etter på er vi så heldige i Bergen at det også finnes en nattclub for voksne da kan vi dra på Rubinen på Rosenkrantz.... der er det også søte damer på jobb ...... :o))
Så tusen takk for at det er ordentlige tilbud til oss voksne også !!!!!! Mye bedre enn Oslo !!!!!!!!
Hilsen en voksen danseløve på vakkre 58 ....

stamgjest :o)) - 2007-08-14 23:45:56

Her er stedet hvor du kan klappe Linda, Edel og Solveig på stompen .... damen er med ..... jada... det var Wencke også så vi savner henne litt da ! :o( Men det er et pulserende ute liv...Bergens beste pub for voksne med levende musikk ... så bare å ta seg en tur..... du vil ikke bli skuffet !!!!!! Flott levende musikk ... så alt ligger til rette for å ta seg en dans..... med en dame kinn til kinn !!!!!! i Bergens natten ..... som kan være litt skummel !! :o))
Stedet bør prøves å testes.... med hilsen en erfaren byløve !!! :o))

Svein - 2007-10-21 22:07:00

Et svar til PB.Jeg vet ikke hva du har å gjøre på en slik plass som uttaler deg på denne måten.Det er en plass for normale,voksne,oppegående mennesker som liker å danse,så PB må bare finne seg andre plasser å gå til,såfremst at han ikke er kastet ut fra andre plasser på grunn av bråk.Jeg har funnet min store kjærlighet på nettopp denne plassen.Musikken er fin der,men minusen der er at dansegulvet er litt for lite,så mitt ønske er at dansegulvet blir utvidet.Jeg vil sende en stor takk til Skipperen at det finnes et slikt sted for oss godt voksne mennesker.Hjertelig hilsen en danseløve.

moa - 2007-10-26 21:23:07

DIGGER PLASSEN OG JEG ER VERKEN GAMMEL ELLER ALKIS!!!! FØR DERE UTTALER DERE OM PLASSEN,TA EN TUR INNOM.. LETT Å BLI KJENT MED FOLKENE DER,GREIE ER DE OG.. DE SOM JOBBER DER ER UTROLIGE,SNILLE OG SØTE.. HAR NO OG SETT FOLK MELLOM 20-30ÅR OGSÅ..HILSEN EN SOM DIGGER PLASSEN OG DRIKKER SOM REGEL BARE COLA OG VANN

Styrmann når kapteinen er borte. - 2007-12-02 19:45:05

dette er en trivelig plass som det kan drikkes til du stuper, når vakten vil ta deg ut, får du hjelp av de i baren slik at du får en pils eller 5 til.
skippereren er plassen for de som vil bli dritings.

Kapteinen - 2007-12-02 19:59:09

Skipperstuen er plassen for de som èr dritings når de kommer til byn for å ta seg "noen" øl...
men trivelige folk for all del.. kan ikke få skrytt nokk av to av vaktene som jobber der ;) de gjør en kjempe jobb, selv om det kanskje ikke ser sånn ut for alle dere som trakker forbi tidlig om kvelden.

Danseløven - 2007-12-05 00:29:12

Skipperstuen er et av Bergens beste steder for voksne folk !
Først på "Skipper`n" også på Rubinen så er by runden fullbefaren ! De som snakker om fyll på Skipperstuen vet ikke hva de snakker om ... gå på disse ungdomstedene da .. der er det masse gapete , skrikete ungdommer , som mangler masse masse vett i knollen ! Er de noen bedre da mener dere ????? Jeg bare spyr ??? :o))
Nei , en meget stor takk til Skipperstuen og de som jobber der for måten som det drives på !!!
Hilsen en av byens danseløver :o))

Capt`n - 2008-01-07 22:55:06

Du spyr pga ALT for mange øl. IKKE pga alle de fulle ungdommene som går utenfor...
Grunnen til at folk får lov å drikke til ambulansen kommer å henter de er at det er gjestene som betaler lønnen til betjeningen...det er jo en sleip måte å drive butikk på, men det er jo faktisk sant. trygdekontoret burde bare slutte å gi penger til enkelte mennesker, og bare satt de rett inn på kontoen til skipperstuen, for det er jo der de havner til slutt uansett.. hilsen en tørlagt sjømann :P
TUUUT TUUUUUUUUUUUUT!

Lompa - 2008-01-08 20:53:03

Riktig godt nyttår til alle søte damene på Skipperstuen !
For her er det masse søte kjekke damer som går, å tar seg en dans eller to i Bergens natten .....
Når det gjelder mannfolka så bør de pynte seg litt mere når de skal på by`n , er det så vondt å ta på seg et pent slips og en pen skjorte da ? så får dere mere sjangs med damene også !!! Det er ingen form for over sjenk på Skipperstuen, dere er det godkjente vakter , som vet hva de gjør godt hjulpet av Linda , Solveig, Edel, Anita etc. etc. Men vi savner Tom`en da !!!! Han må slutte å spille karoke på Vågen og komme opp til oss igjen !!!
Så vil jeg få ønske Skipperstuen alt godt i 2008, så gleder vi oss til å komme en tur å kose oss litt..... MEN !!! PS . husk å pynt dere (ikke olabukser fy fy fy .... :o(( )
Beste hilsen Lompa og heia Brann .....

Kokken - 2008-01-14 00:19:23

Hei alle "Skipper" gjester ...... dere har virkelig et flott sted å gå !!!! Det finnes vel ikke noe bedre tilbud i helt Norge for voksne mennesker som vil ut å ha litt sosialt samvær !!!
Her der det fin levende musikk .... et veldig pulserende liv, og masse koselige mennesker !!!
De som sier noe galt om dette stedet, må nok ta seg til til ransaking !!!
Så takk skal dere ha .... Edel, Linda, Solveig og hele gjengen !!!!
Klem fra en som vet hva han snakker om !!!

Direktøren - 2008-01-15 23:31:49

En stor hyllest til "Skipper`n" Ja, her må alle unntatt barnehage unger kose seg .... Flott svensktopp musikk, danse galde mennesker ... og full rulle , for oss som er godt konfirmert !! Og nå er olabuksen på vei ut ... og da kommer snart det pene antrekket tilbake også !! Glimrende .. ha en forsatt god dag ! :o))

Ensom Branngutt ... - 2008-01-25 13:10:03

Halloen folkens :o)) Jeg er ofte på Skipperstuen , trives godt der p.g.a. sosialt samvær ! Men ... må bare innrømme at jeg sitter ofte å bare snakker med meg selv ....
Men mange hyggelige mennesker som vanker der , traff for en stund siden to kjempe koselige kællar fra Fredrikstad , eller nærmere bestemt Askim var de vist ifra , de var bare ordentlig hyggelige... å pratet masse med meg, de lurte på om jeg heiet på Brann :o)))))
Ja, disse Kællane var der nok for å smake på gull øllet 2007
Ønsker dere alle et fint år på Skipperstuen ,med beste hilsen fra Eugen

Askimgutter - 2008-01-27 08:15:36

Vi var på besøk på Skipperstuen sammen med vår gode venn danseløven Leo på dette koselige stedet for godt voksne for å smake på gullølet som Brann og Bergen gjorde seg fortjent til. Vi heier selvf. på FFK da men det var veldig hyggelig med gull i Bergen. Stedet var intimt med voksen musikk og ikke noe bråk. Bare masse godt voksne folk som koste seg. Snakket også med ensom branngutt. Dette stedet kan anbefales. Og gullølet det smakte godt det.

Tom - 2008-01-27 23:41:29

Skipper`n er stedet det må du forstå ! For der kan både unge å gamle gå ..... På Skipper`n vi føler oss hjemme å vel..... selv om det blir en liten tår der i kveld !!!
Livet må leves med piker, vin og sang.... for der føler en gammel ungkar meget trang !!! Han tar sin dame så yndig og lett....å singer henne i valsen , før de blir ett.....
Natten er skummel .. mens kvelden var lang ! Men mulig jeg rusler hjem til fuglesang ....... :o)))
Takk skal du ha min kjære kjei .. jeg kommer aldrig til å glemme deg !For på Skipper`n jeg kommer atter en gang....Med minne bak øret.. du visket så from..... på Skipper`n vi treffes så bare kom ......
hilsen Tom

Mere stil !!!!! - 2008-02-04 23:49:39

Halloen :o))) Når man skal på by`n så liker jeg å pynte meg !!!! Det bør flere gjøre også..... tenk på gamle dager hvor mer koselig det var, da folk så ut som folk... og ikke idag da de fleste ser ut som "lassisser" ja, mener det !!!!
Da jeg var på Sikpperstuen sist så kom det en dust bort til meg å sa : skal du opptre ? skal du opptre ? etter det så sa han : tror du at du er en fin mann ??? fordi at jeg hadde jakke , pen skjorte å slips ???? Slik skal det ikke være !!!!!!! VI behøver ikke gjøre oss verre enn vi er ???
Hilsen en ekte byløve ..... men sansen for litt stil !!!!

Clara - 2008-02-06 17:14:11

Sant at vi vil ha fine gutter/menn på Skipperstuen ....
vi vil ikke danse tett (kinn til kinn) med noen slusker !
Nei, de må være pent kledd, blanke danse sko å lukte godt !!
Hilsen Clara fra Loddefjord

VOTE!!! - 2008-02-09 16:07:27

Hadde vært artig å hørt hvem folk liker best av de som jobber på skipperstuen :-)


Ja.... Vote - 2008-02-11 23:47:14

Hvem liker du best da ????? Tipper at det er Hermann ????
Traff jeg spikeren på hodet nå ?
Hilsen Christine :o))

Eggum`n - 2008-02-13 12:34:00

Sangen om Skipperstuen :
På Skipperstuen der traff jeg fruen , som var så søt , snill og god, så jeg ble nok litt stiv i nakken, der jeg satt oppe på barkrakken , der jeg oppe på barkrakken .

Så henne ville jeg ha på fanget, for å høre hva mere jeg kunne forlange, kanskje en liten solo og en liten dans,
Siden det snart nærmer seg st.hans , siden det snart nærmer seg st.hans .

Så kom sangen som hadde klangen, jeg løp på gulvet å bukket dypt, og så da svarte min Minda ja , så kan skjønne at jeg ble glad, for vi danset så tett og ofte, for øyekroken var ikke tørr, for det sier jeg uten at du spør, jeg fikk så lyst til å klemme litt , både på kinnet og på stome lompen, ja , jeg fikk så lyst til å klemme litt, både på kinnet og på stompe lompen ...

Men , når natten så seg på, da ble det fuglesang må du forstå , vi plukket blåveis og liljekonval,vi talte stjerner på himmelen den skue, for det var jo en slik skjønn frue, som jeg traff på "Skipperen" denne natt , at mitt hjert det var helt betatt ,at mitt hjerte var helt betatt.

I Kalfarlien vi havnet opp, med blomst i håret, og myggstikk på låret, ja, hva mere kan man ønske seg, en gammel ungkar på rallarvei, jeg sitter nå å utover Bergen
skuer, og drømmer om fruer å Skipperstuer, for det mitt hjert det gav alt, og nå er denne sagaen fortalt .......og nå er denne sagaen fortalt !

Skipper`n - 2008-02-17 19:28:36

Leste i Bergens Tidende at politiet måtte komme til Skipperstuen for å arristere en bråkmaker , hva er det som skjer oppe i hode på slike folk ? Håper at vedkommende blir bøtlakt noe kraftig, og aldrig får sette sine ben på Skipperstuen mere, slik dritt vil vi ikke ha noe av, voksne folk må få lov til å gå ut å kose seg å kunne føle seg trygge !!! For vil si meg enig med mange som skriver her at Skipperstuen er virkelig et koselig sted for single voksne, som vil slappe litt av i Bergens natten !!! Så ønsker dere alle en riktig god natt ! zzzzzzzzzzzzzz...... :o))

En liten slusk, eller 17. Mai dusk ? - 2008-02-27 23:42:30

Ja, på "Skipper`n" kan du finne både en liten slusk, og en 17. Mai dusk :o) men de er vel temmelig like tenker jeg ?
Som oftes våte begge to .... så de treges å ristes litt på do ! skulle mann tro ...... så bare kom så kan du få være med ..... he he

Martha ... litt i farta :o) - 2008-02-29 12:36:50

Ja, det er a Martha , å det hender at jeg er litt i farta ,
for jeg har vært mange år på skipsfart, å da er det godt å finne litt varme i stuen , for den gamle snille fruen !For jeg er der på te dans ,og på after ski .... :o))og ute på kvelden jeg meget poppulær kommer til å bli , da de stramme gubber med spisse grå skjeggstubber , kommer seg ut av dumpa , og kommer bort å klapper meg litt på rumpa ,da er jeg i mitt S ..... så det er helt til å bli ør av, for plutselig så kommer vakta å peker på døra ..... :o(

Bj - 2008-05-29 06:19:25

Jeg synes at dørvaktene på skipperstuen fortjener litt ros.
thomas er jo en knakanes fin gutt, er han konfirmert?
Også han andre store vakten som er der, ligner litt på han som eier stedet. Det er den perfekte velkomsten og de to sørger for at du har det kjekt hele den tiden du er der, om det er lørdag eller tirsdag.
stå på gutter dere gjør det trygt for oss som går på skipperstuen.
Og dere er alltid høfflig mot oss.

BJ

MOLLY - 2008-07-15 16:58:37

Synest det er greit på skipperstuen. Vaktene er greie,betjeningen er grei som oftes da litt opp og ned med humøret,men skitt sånn tåler de fleste, så stå på folkens og musikken er kjempe fin og høre på,litt høyt av og til,men skitt skitt... Molly

MOLLY - 2008-07-15 17:01:52

Kommentar til Bj thomas er konfirmert.. ellers kunne han ikke vært dørvakt.......

Lompa - 2008-07-31 10:21:52

Molly er det deg som de kaller for Skipper´n s dronning ?
Du er bestandig pent kledd, går aldrig i disse fæle olabuksene ? du er velstelt på håret .... og har et glimt i øye ? Du er en dannet og ordentlig jente , som selfølgelig heller ikke røyker !!! Ja, da tror jeg at jeg vet hvem du er .... så kos å treffe deg her inne da !!! Klem fra Lompa

MOLLY - 2008-08-18 10:17:38

komentar til lompa nei jeg er ikke den du tenker på sorry..
jeg røyker så den du tenker på er jeg ikke...

Å ... ja :o)) - 2008-08-19 18:06:21

Men , du Molly nå vet jeg det ....Du har en fin liten litt sexy rompe, er ute å tar deg en liten røy av og til ... borte å klemmer litt på gutta i baren ... Også elsker du å danse ! Det må være deg ??? :o)) Klem fra Lompa

MOLLY - 2008-08-25 10:24:17

Lompa du tar helt feil sorry.... Du klarer aldri og gjette hvem jeg er, men du gjør ett tappert forsøk.. Danser ikke..
HILSEN MOLLY.

MOLLY - 2008-08-25 10:36:52

Lompa du har vært inne og kommenter andre plasser så nå lurer jeg på hvem du er.. men det får vi nok ikke vite om hverandre ikke lett og gjette seg til det.. er du ofte på skipperstuen da????? hilse MOLLY.

Lompa - 2008-08-27 00:28:02

Hei på deg Molly ...
Så kos å treffe deg her da , er nesten sikker på at du er en av de drømme prinsessene som jeg ser på Skipper`n ....
Jada, jeg er der av og til i helgene å titter etter deg vet du Molly !Kan ikke du ha på deg noe gult neste gang du skal dit da ??? Så skal du få en klem av meg også :o))
Med kjærlig hilsen
Lompa (en kjekk gutt til pingerspissene )

Lompa - 2008-08-27 00:49:44

Ja, Molly min kjære :o)) fredagen den 5 sept. og lørdagen den 6. sept. da kommer jeg på Skipper`n !!! Kan ikke du ta på deg gul bluse da ?? hver så snill ??? eller gul sløyfe i håret om ikke noe annet da .... om du ikke skulle ha gul bluse mener jeg... så er det ingen undskyldning !!! :o)))
Gleder meg virkelig til å få en klem av deg !!!
Lompa din venn ... håper at vi kan treffes igjen ?

MOLLY - 2008-08-27 17:23:09

hallo Lompa. jeg er der denne helgen den 28 og 29 august. den 5 og 6 er jeg der ikke og noe gult har jeg dessverre ikke og ha på meg sorry.. Og hvorfor jeg ikke kan ha det på selv om jeg hadde hatt kan jeg ikke si.. Så til kjenne tror jeg ikke at jeg kan gjøre, hehehe. Du får lete videre etter drømme prinsessen din for meg er det dessverre ikke.
sorry lompa at jeg må skuffe deg der..
ha en fin helg og uke som kommer og kos deg på skipperen den 5og 6 septemper...
HILSEN MOLLY...

MOLLY - 2008-08-27 17:27:23

Vi har nok pratet sammen noen par ganger på skipperen men noe mere en det kan jeg ikke tenke meg eller jeg vet.
Sorry at du ikke kan få vite hvem jeg er men sånn er det nå bare en gang her i livet..
hilsen Molly.

Lompa - 2008-08-30 00:33:34

Kjære Molly .....
Klart jeg må få vite hvem du er ....vil bare gi deg en god klem.... å klappe deg litt på baken !!!!
Så er min nysjerrighet over .... :o))) Slik er det bare Molly !
Tror at du er en meget oppegående å flott dame ! Ja, er ikke i tvil .... Men , på Skipper`n er det litt sosial og ok for oss single også da !!! For du har vel ingen kjæreste Molly ??? :o(((
Stor god klem fra en kjekk kar som tenker på deg !!!!!!

Lompa - 2008-08-31 02:07:55

Molly ..... Nå har jeg fått høre at du er bare skjønn ...akkurat som jeg trodde !!!!!! :o))))))
Klem fra Lompa .. og et lite suss på kinnet !

MOLLY - 2008-08-31 13:01:28

Lompa må nok skuffe deg. Du får nok ikke vite hvem jeg er. Ja det er sosialt og triveligt på skipperen det er sant så der er vi enig om en ting. Og så spør du om jeg har kjæreste og det har jeg er gift.Så du får nå bare leve i troen at du vet hvem jeg er.
Hilsen MOLLY.

MOLLY - 2008-08-31 13:03:42

Lompa hvem har sagt til deg at jeg er skjønn når du ikke har peiling på eller anelse om hvem jeg er,, he he he. Du er da litt morsom da..
Klem fra Molly

Lompa - 2008-08-31 13:37:17

Kjære Molly .... det er lov å drømme da , og jeg drømmer om at en dag så kommer jeg til å treffe deg !!Jeg skal ha på meg et skilt på jakken min hver gang som jeg er på Skipper´n
og der skal det stå venter på Molly !!!! :o)))
Molly jeg venter på deg til du kommer , skjønt tiden vil falle meg lang, Molly jeg venter på deg til du kommer, det vet du jeg lovet en gang !
Molly det er så ensomt uten deg , Molly du er lykkestjernen på min vei ....trall lall la la la la la ........
Klem fra Lompa din venn ...

MOLLY - 2008-08-31 18:26:34

Lompa
det tror jeg ikke du tørr å gå med et skilt som står MOLLY eller LOMPA på når du kommer inn på skipperen, så skal se etter neste gang jeg er innom den 12 eller 13 septemper, men jeg er der ikke tidkig på dag det er på kvelden.
Så blir spennende og se om jeg ser en med et skilt på da...
hvor gammel er du sånn ca det er lov og spørre en mann/ gutt om det men ikke omvent.... hi hi hi..
Klem Molly..

Lompa - 2008-08-31 23:28:09

Pølse med lompe er mega godt Molly .... mmmmmmmm.... jada, den 12. og 13. sept. stiller jeg med skilt på jakkekraven min, der hvor det står venter på MollY , din lompa !!
Men da må ku komme å sitte litt på fanget mitt også ? lover du det ???
Klem fra en kjekk gutt som venter på deg !!!!
Din venn Lompa :o)))

Lompa - 2008-08-31 23:30:57

Molly jeg er 55 vakkre !!!!!!!! :o))) Og du da ???? :o)))

MOLLY - 2008-09-01 12:28:03

Lompa stiller du med skilt skal jeg snakke til deg men vil nå først se om du tørr det da. hi hi hi.
så blir spennende å se om du tørr.
hilsen Molly

Molly - 2008-09-01 12:30:02

Lompa jeg er noen og førti hihihi mer får du ikke vite.
Klem Molly.
ha en fin uke da.

Lompa - 2008-09-01 16:41:27

Bare gleder meg jeg nå Molly :o)))tenk nå er det bare 13 små dager igjen til du kommer å skal sitte på fanget mitt !!! :o)))
Da må vi få noen til å ta bilde av oss !!!
Klem fra Lompa

MOLLY - 2008-09-02 07:30:47

Lompa vet ikke om jeg kommer til og sitte på fanget ditt nei og bli tatt bilde av kan du glemme... tiden flyr av gårde ja tiden går alt for fort.. men sånn er livet..
Klem Molly.

Lompa - 2008-09-02 23:54:28

Molly .....
Jeg bare gleder meg til dette jeg nå .....kommer til å forbedre meg noe skikkelig til det store treffet !! Jeg må jo ha med meg en fin gave til deg da.... som et minne fra denne dagen ? Hva kunne du ønske deg da Molly ???
For jeg vil at du skal hunske denne dagen for ever !!!
Jeg får legge hode i bløt å se hva jeg kan få til ???
Dette blir bare kjempe spennede Molly !!
Stor god klem fra Lompa :o)

MOLLY - 2008-09-04 10:21:24

Lompa nå må du ikke gjøre deg for store forventninger da... he he.. var innom der i går også. Du trenger ikke ha med deg noen gave... Du kommer sikkert til og bli skikkelig over rasket når du ser hvem jeg er,, så vet ikke om jeg skal gjøre meg til kjenne he he he.
Du får kose deg til den store dagen da he he.
Hilsen Molly..

MOLLY - 2008-09-04 15:19:02

Lompa folk som er innom her får seg sikkert en god latter av og lese alt vi skriver,, det blir vel fult på skipperen den helgen den 12 og 13 september he he he ja ja da får folket litt og gjøre der den helgen...
hilsen Molly...

MOLLY - 2008-09-06 18:58:47

Lompa er du fra bergen at du bor her eller uten bys fra????

Lompa - 2008-09-07 23:38:30

Molly min Molly du er nå bare skjønn da !!!!!
Jeg er ikke fra Bergen Molly.... :o(( ble du litt lei deg nå ??
Jeg er en vaske ekte Vålerenga gutt, født å oppvokst i Oslo, og bodd der nesten hele mitt liv !!!
Jeg er ugift så jeg har lov til å titte på damene når jeg er i Bergen !!! :o)))
Var på Skipper`n nå denne helgen også.... tenkte på Molly hele tiden da !!! Æresord !!!!
Du har fortalt meg at du er 40 ++ slank , røyker , men ikke danser og fin sexy rompe ..... er ikke lett dette Molly !!
Jeg må nok spørre Linda , Solveig, Anita eller Edel hvem du er ??? :o)))
Stor god klem fra Lompa din venn .....

MOLLY - 2008-09-08 09:15:23

Lompa jeg har ikke sagt at jeg har fin og sexy rompe så det er noe du bare tror... nei ble ikke skuffet når du ikke var fra bergen så ikke tenk på det bare lurte siden du var innom så mye på skipperen.. er det du som alltid sitter i baren på en bar krakk og titter på damene da vet jeg hvem du er?????? men det kan jo hende jeg tar feil da..
Linda,Solveig,edel eller Anita vet nok sikkert hvem jeg er men ikke under navnet Molly det bruker jeg ikke andre steder en her på nett så det blir nok vanskelig og finne ut for de he he he he..
ja ja nå er det jo ikke mange dagene igjen til helg da....
Hilsen Molly...

Lompa - 2008-09-09 01:22:08

Jaså ... Molly :o)) Nå skjønner jeg hvem du er ja ... så det er deg ja !!! :o)))
Så kos da ... du er jo en virkelig flott dame du jo.. har vært litt avstands forelsket i deg jeg da !!!
Så du kommer vel uten mannen din på fredag og lørdag da ??
Så kan vi jo ta en bedre middag på Bryggeloftet du og jeg etter treffen da, og gå på Rubinen etter på :0)) Vi må jo ta en skikkelig hel aften da kjære Molly !!!!! SANT ???
Hvilket navn var det Edel kjente deg under igjen sa du ??
Stor god klem fra Lompa din venn ...

BT mann... :o) - 2008-09-09 01:36:11

Molly og Lompa tror jeg er et nydelig par !!!Tenk å få være så nyforelsket som disse to ..... siker på at de har livet forann seg på en grønn benk i parken !!!

MOLLY - 2008-09-09 10:24:50

Svar til BT mann.
Jeg er godt gift og ikke forelsket i Lompa så det er sagt.
Hilsen Molly..

MOLLY - 2008-09-09 10:31:44

Lompa jeg må nok skuffe deg det blir ikke noe bedre middag etter at du kansje får vite hvem jeg er og uten mann kommer jeg men reiser hjem igjen fra byen alene og hjem til mann så du ikke miss forstår noe. og rubinen blir det ikke noe av sorry lompa.
og vilket navn edel kjenner meg under vil jeg ikke skrive her, så det blir en hemmlighet.
noe mere kan jeg ikke skrive eller svare på om du vet hvem jeg er eller ikke men du gjør nok det skulle jeg tro.
Hilsen Molly.

Lompa - 2008-09-10 00:06:24

Hei på deg Molly ....
Ok ... men , da lager vi litt ut av det på Skipper`n i steden da ! Jeg kan ta med rød løper på flyet fra Oslo , også bestiller jeg 2 guleenker i baren hos Edel !Så drikker vi champis og koser oss ... Men , hva skal du ha på deg da Molly ???? Jeg tenkte å stille i mørk dress jeg da ?? Ok ?
Ja, nå har du virkelig grunn til å glede deg Molly !!!!
Klem og suss på kinnet fra Lompa

MOLLY - 2008-09-10 12:34:23

Lompa du lompa. tror ikke de selger gul enke på skipperen..
still i dress du men hva jeg har på meg får du se den dagen. og jeg drikker ikke øl eller vin jeg. så du får kose deg med drikke varene selv. er helt sikker på hvem du er nå,, men du har vel ikke funnet ut hvem jeg er,, men ikke lenge til nå så får du gjerne vite det, hi hi hi.
du blir nok skuffet når du får vite det kan jeg tenke meg, he he. men sånn er nå livet en gang.
hilsen Molly..

Lompa - 2008-09-11 01:37:21

Jøss... er det deg Molly ? Smiler å blunker lurt .... :o))
Ikke drikker du , ikke danser du ...og ikke tuller du med gutter :o))Men .. du røyker !!! :o((
Da skjønner jeg hvem du er :o)))
Vel , da får jeg ta med meg en stor bløtekake, hvor det står Molly og Lompa på, det var ikke dumt !!! Så kan vi dele ut noen stykker til de vi kjenner .... så kjøper vi kaffe hos Edel !!! Ja, nå fant jeg ut av det !!!!!!! :o)
Jeg bruker å sitte i soffan ved dansegulvet v/ vindu ...
sitter bestandig der, da jeg elsker å danse ....
Håper virkelig at du liker kake da Molly ? eller så gir jeg opp :o))))
Klem fra Lompa gutten .... :o))

MOLLY - 2008-09-11 12:14:35

Lompa stakkars deg da dette var ikke lett for deg hi hi. det er en grunn for at jeg ikke drikker da men det får du vite i helgen he he. liker kake ja men kun marsipankake.
du får deg nok en overraskelse når du kansje ler hi hi får vite hvem jeg er.. vist du sitter inne i lokalet så vet jeg ikke helt hvem du er da har jeg gjettet feil,, men men det er jo ikke lett og vite det er jo masse masse folk der inne..
en dag igjen nå.
så får se om jeg ser deg da i morgen.
klem Molly..

MOLLY - 2008-09-11 13:00:54

Lompa er du ikke lei av og reise tur retur bergen så ofte som det ser ut som du gjør, men regner med det har med jobb og gjøre?????

Hilsen Molly

Lompa - 2008-09-12 00:06:11

Heiiiiiii Molly :o))
Nei, jeg blir aldrig lei av å reise til Bergen skjønner du ..Ja, jeg jobber mye i Bergen ...hva jeg jobber med ?
Jo, jeg jobber med kvalitetsikring , og der er det mye spenning og store utfordringer !
På jobben går jeg under navnet "Lille Petter`n" da jeg ikke er av de aller lengste på Skipper`n .... :o))
Vel , vel ... da må det bli slik kake som du liker så godt da Molly ... skal bestille en kjempe stor en , som skal stå på hotellet til jeg har truffet deg , så henter jeg den !!!
Stor god klem fra Petter ... eller kanskje mere kos med Lompa :o))

MOLLY - 2008-09-12 08:19:22

Lompa du lompa eller lille petter;n tenkte meg det var jobben din ja som gjorde at du var så mye i bergen ja. sikkert en kjekk jobb det, hva jeg jobber med det blir en hemmlighet enn så lenge, det blir jo artig og se om jeg finner deg i dag da i alle de menneskene som er der, men det går sikkert bra. du skulle jo ha på deg skilt så finner deg nok ska du se.
dette blir siste inn legget mitt for denne dag og sikkert helg også det blir en travel jobbe helg i tillegg til alt annet.
klem Molly.

MOLLY - 2008-09-13 12:08:45

lompa så ikke mye til deg og et skilt i går da, men var der nå i hele går, har du lyst hår og gikk i sandaler uten sokker i?????? for den personen var mye på danse gulvet i går...men dressen manglet!!!!!!
Hilsen Molly..

Lompa - 2008-09-21 01:55:45

Hei på deg kjære Molly .... :o)) Smiler å blunker lurt :o))
Ja, nå har jeg vært på Skipper`n to helger å tittet etter deg..... Men , ikke lett dette når jeg ikke vet hvem du er !!!! ????
Har tittet etter damer som ikke danser ... men røyker ... :o)
Jeg kan bare si deg at jeg er IKKE han uten strømper i snadaler ... for det er ikke meg !!!! det er den rake motsetning !!!! :o)))
Kaken gikk med til familie besøk på søndagen ... så ingen skandale !!!
Men du er jo godt gift Molly .... men det hadde vært kul å få hilse på deg da ... etter alt dette !!!!
Så du må nok fortelle hva du har på deg ????
Klem fra Lompa din venn .....

Forslag - 2008-10-15 21:18:27

Bare et lite forslag ... Hva med en helt alkohol fri dag på Skipperstuen foreksempel lørdag den 29. November 08 ???
Det kunne blitt skikkelig gøy om alle bare drakk brus denne dagen ??
De som er enige skriver seg på her :
Hilsen Roffe

Kjappen - 2008-10-27 21:11:23

Lurer på hvordan det står til med Molly og Lompa jeg da ??
Mon tro om de sitter oppe i Øvre Kalfarlien med en liten champis i kveld ? Og den som kunne fått svar på det ???
Lykke til hilsen Kjappen

Lompa - 2008-12-17 11:57:44

Da vil jeg herved få ønske dere alle isammen på "Skipper`n"
En riktig god velsignet jul !!!
Kos dere med en liten nissebrus før dere går hjem til ribba !
Og et godt nytt år 2009 ønskes dere alle fra deres kompis Lompa .

Torgallmenningens prinsesse ... - 2009-01-03 00:03:48

Riktig godt nytt år 2009 på Skippere`n da !!!!
Håper at nisse brusen smaker godt da... og at dere får nisset godt etterpå ?
Skulle det være noe mere så er det bare å kontakte meg !
Jeg treffes på telefon , så bare å ringe ...... !!!!!!
Natta klem fra Martha ....

Skipperguri - 2009-01-17 00:42:40

Halloyen alle skippere og skipperfruer :o))
Kan dere sette sjøbein da ??? eller er det rett i dørken ??
Jeg tenker på etter at dere er kommet på tørken , litt tørre i halsen , men henger ganske godt med i valsen ....
For det store det er vel få finne seg en god gammel ..... ?
Men en pløse med lompe funger bra .... trall la la :o)))
Natta klemmmmmm....

Lompa - 2009-03-24 18:08:18

Vil bare få gratulere hjertelig med helt nye dosser på Skipper`n .... vil si at det gikk helt strålende !!! :o)

Ole bull - 2009-05-21 10:58:30

Ole Bull finner ikke på noe tull , så nå onsdag den 20 Mai åpnet festspillene i Bergen ... det vil bli festspill på Skipperstuen både fredag og lørdag ... så vi kan bare glede oss !!

ruth - 2009-06-05 23:58:40

Nå ahr jeg lest hele tråden... hvordan gikk det med molly og lompa, har dere funnet ut hvem den andre er? Har dere møttes? Er du fremdeles godt gift molly?

Eliklett - 2009-06-27 14:49:41

Kjempeflott og koselig utested for aldersgruppen 30 år og oppover. Stedets ansatte har ben i nesen og kan ta en spøk på strak arm. Her kan man slappe av og kose seg både med Brus og øl. Interiøret er varmt og koselig og hører vel under det som kalles "brune" resturanter. Sikkert blandt de siste i Bergen. Alle typer mennesker vandrer her og det er lett å få kontakt med andre gjester for en prat. Dem som ønsker å være alene når de går ut bør finne en annen plass og gå på.
"Gamle Excelent" som den også kalles har vært populær så lenge jeg kan huske. Gjestene her feier for egen dør.
Det er lett å få, virkelig gode venner her.
Musikken er kjempegod og det ramler ofte inn en kjendis eller 2. For enslige er dette en kjempefin plass.
PB. som skrev at det var samlingsplass for alkiser, tar litt feil der. Jeg drikker ikke og er stamgjest.
Alle yrker representer gjestelisten også politikere.
Det er vel også den eneste restauranten for voksent publikum. Virkelig voksent... ( da mener jeg ikke nødvendigvis alderen)
Hva mener PB med normale folk????? Hvem kan fortelle hva som er normalt eller ikke???? For stamgjestene og andre som stikker innom er dette miljøet normalt. Her kan man snakke sammen uten å måtte skrike til hverandre fordi musikken er for høy.
( PS. Linda, Edel og Solveig er sluttet, dessverre) Men nye er kommet til og klarer jobben kjempebra.

Ørn E.Berget - 2009-06-27 15:25:50

Jeg kjenner dette stedet fra min grønne ungdom.
Exellent var kjent for sitt utmerkede kjøkken. Fikk faktisk middagen til min konfirmasjon derfra i 1970.
I min ungdom på 70-90 tallet kom man faktisk ikke inn på Skipperstuen i dongeribukse.
Dette har endret seg, men veldig mange pynter seg litt for og gå der i helgene.
Skipperstuen er de siste par årene blitt pusset opp, og fått en flott uteplass med nydelig stein på veggene.
Jeg kjenner med ikke igjen i de som beskriver plassen for en plass for alkiser. Alkiser finner man overalt. Det er ikke sagt at det er han som bommer deg for en pils som er den største alkisen. På Skipperstuen finner man hele spekteret, kanskje derfor stedet er så populært ? Stedet ble lenge brukt av Wesselstuens gjester som siste stoppested før setengetid.
Kelnerne er et kapittel for seg. Selv har jeg fått vennskap bland dem som har vart i over 20 år.
La Skipperstuen forbli som den er, og så treffes vi fortsatt der, vi som liker en bytur i ny og ne....

Ørne E.Berget - 2009-06-29 13:40:10

Til orientering, så er ikke Linda og Edel sluttet.
Heldigvis !!!!

Vålerenga gutt :o)) - 2009-07-02 23:33:10

Her kommer det en hilsen til Skippere`n og Bergens desidert beste utested !!!!! Selv vi Vålerenga gutter liker oss der !!! Damene er sååååå gjestfrie og gode , vi tar oss en liten pils og svart katt , så er livet bare skjønt !!!!!
Hærlig å nyte Bergensnatten .. og den svarte katten :o))
Linda og Edel de er så flotte og søte damer ... så skulle ønske at jeg var gift med de begge to !!!!!!!!
Da vil jeg ha dette ref. i Bergens tidende ... for det fortjener de .... de må også skrive om noe kreativt fra Bergen !!!
Manne masse masse hilsen
VIF gutt ...

Ørn E.Berget - 2009-07-20 14:14:12

Vålerengagutt: Takk for det flotte innlegget ditt !!!
Du bekrefter det vi bergensere mener !!

Matrosen - 2009-10-19 00:43:42

På Skipper`n på Skipper`n jeg stod der å gråt ... for å Elsa hu var jo så for bannade kåt ...
Men trur du , ja trur du at det var meg hu ville ha ?
Å nei du .. å nei du...det vakke så bra !!
For det var nok han Ernst fra Sandviken som var inn...selv om han var liten å frekk, så klarte han å få jage meg vekk !!! :o((((
Jeg sørger å gråter den dag i dag....men på Skipper`n jeg vanker , søler å dranker selv om mitt hjerte i sorg det banker !!!!
Hilsen Tommen

Herman vil den vei ..... - 2009-11-25 23:43:05

Ja, på Skipper`n på Skipper`n der er det så bra ...
Så nå skal du få høre da ..... :
Hun hadde bare et laken , og på det lå hun splitter naken,
og over seg hadde hun bare meg ....
Herman vil den vei ..... :o)

Roffa - 2010-08-24 05:32:47

Ja her finner du subben i by'n. er du ute etter lettlivete damer og ikke redd for hva du får, hehe ja da er dette stedet... Lykke til. ( ikke glem og ring legen din)

Roffa - 2010-08-24 05:34:06

Ja her finner du subben i by'n. er du ute etter lettlivete damer og ikke redd for hva du får, hehe ja da er dette stedet... Lykke til. ( ikke glem og ring legen din)

Roffa - 2010-08-24 05:35:51

Her finner du det meste av vrakene. kontakt legen din etter en kveld her...

En kjekk gutt fra Klafarlien - 2010-09-22 10:53:46

Ja, Roffa du burde virkelig skamme deg ... skjønner at det er du som har drukke masse nå , og at du bare er en liten spirrevipp !!God oppdragelse har du aldrig fått skjønner jeg, og lang god utdannelse har du heller ikke !!Nei, lille dumme Roffa ...du burde gå hjem til mamman din og komme på bedre tanker, før du uttaler deg om ting du over hodet ikke har rede på !!

Martha fra Sandviken - 2010-12-24 13:12:28

Jeg vil nå bare få ønske alle de kjekke mennene på Skipper`n en riktig god jul , og det samme til alle de andre rypene !!!
Skipperstuen er mitt andre hjem...og der gleder jeg meg virkelig til å få komme , å leske halsen min litt på god julebrus !Og få ristet rompen litt i en svingende dans !
GOD JUL alle sammen !!! :o)
Juleklem fra Martha

Ørn E. Berget - 2014-05-12 23:01:11