|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Rick’s Cafe & Salonger - Casablanca - Piccadilly - Bogarts

Kontaktinformasjon

Rick’s Cafe & Salonger - Casablanca - Piccadilly - Bogarts
Veiten 3
5012  BERGEN
Tlf: 55 55 31 31

Send e-post/Se webside

Stedets egen beskrivelse:

Ricks Cafe:
Stor internasjonal bar med hyggelig atmosfære. Baren, som er oppført i kolonistil, er en av landets lengste og et imponerende syn. Utstilt i den rikt dekorerte bakveggen, finner du et vareutvalg som kan ta pusten fra selv den mest bereiste. Bartenderene er velkjente for sine mixeshow og meget gode service, og samtlige er utdannet ved Bas School of Bartending. Skolen som lærte Tom Cruise og Bryan Brown å mixe drinker til filmsuksessen Coctail. Rick’s Cafe er også kjent for sin gode musikk. Baren har egne dj’s som spiller musikken du gjerne lytter til hjemme, og ikke er vant til å høre andre steder. ’Rick’s musikk’ er blitt et begrep i Bergen. Baren har alle rettigheter.

Casablanca:
Koselig ballromlokale der der du kan svinge deg til levende musikk. Her dukker det fra tid til annen også opp større konserter. De siste årene har Casablanca også etablert seg som Bergens ledende revy- og cabaretscene. Suksessene, Jeppe på Bjerget m/Helge Jordal og Absolutt til stede m/Jan Eggum, Anne Marit Jacobsen, og Kvinner på randen av en oppskrytt aften Del 2 m/Marit Voldsæter, Elisabeth Moberg og Kjersti Berge, gikk alle her for fulle hus. Casablanca har alle rettigheter.

Piccadilly:
Engelsk pub med særdeles lystig atmosfære. I Piccadilly er det også gode dansemuligheter for den som liker å danse til populære klassikere.

Bogarts:
Intim nattklubb med meget erfarne dj’s. Musikken som spilles er en fin blanding av kjente disco-hits fra 60-tallet og frem til i dag. Dansegulvet er hele tiden fullt og stemningen står i taket til ’the bitter end’.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn: