|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Pergola Mat & Vinbar

Kontaktinformasjon

Pergola Mat & Vinbar
Nedre Korskirkealmenningen 9B
Bergen
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Pergola Mat & Vinbar


Kaffekannen - 2010-07-12 13:12:30

Besøkte Pergola på lørdag og ble svært positivt overrasket. Fantastisk koselig bakgård som dessverre ikke har sjenkebevilgning til lengre enn kl. 22:00. Kunnskapsrik og hyggelig betjening selv når uhellet er ute som det var på lørdag(problemet med sluker som gikk tett). Vinutvalget er utmerket og de kunne skilte med utrolig smakfulle oster og delikat skinke. Prisene er noe stive, men langt fra dyrest i klassen. Vi kommer tilbake

Mattis - 2011-02-03 10:15:05

Det sto en artikkel i BT på lørdag 29 Jan 2011 tror jeg... denne kunne i tilfell blitt lagt inn da den beskriver stedet meget positivt.... Jeg har forøvrig vært her mange ganger og blir like begeistret hver gang... gode viner og nydelig fingermat... og bare så+ det er nevnt... serveringen fortsetter langt ut i de små timer... Stedet ANBEFALES på det varmeste.