|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Metro

Kontaktinformasjon

Metro
Nedre Ole Bulls pl 4
5012  BERGEN
Tlf: 55 96 02 92

Send e-post/Se webside
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Metro


henning - 2004-01-30 10:25:31

Da det meste annet stengte en onsdag, dunket musikken fortsatt i kjelleren på SAS hotellet. Mange feststemte mennesker hadde funnet veien hit denne dagen. Fullt på dansegulvet hele natten. Om man ville ha det litt roligere med litt mer "behagelig" musikk kunne vi forflytte oss inn i den andre baren på Metro. Her var det ikke fullt så mye folk. En hyggelig avslutning på kvelden.

Anette - 2005-09-15 13:34:07

Liker meg veldig godt på Metro. Hyggelige vakter,veldig grei betjening,fine lokaler,bra musikk. Det artige er at en onsdag bestilte jeg en drink, men fikk to. Var ikke klar over at man fikk to til samme pris, som en.jeg sto lenge og bare så på drinkene,begynte å lure på meg selv,for jeg hadde bare bestil en,he-he. Men da jeg fikk summet meg, og oppklarhet i saken, så var det jo bare hyggelig.
Jeg går ofte på Metro. Ligger fint til,midt i byen,møteplass,matsteder,buss, taxi,minibank rett i nærheten. Til helgen skal jeg selvfølgelig på Metro, da skal det foregå noe ekstra moro der. underholdnig,show konkuranser osv. Gleder meg:)

;) - 2005-12-09 13:44:00

Hei :) Lenge siden jeg var på Metro men sist jeg var der så var det litt lite folk, men musikken var bra har feiret bursdag der og vertene var flinke ..

anne - 2006-01-30 14:35:52

Litt arrogante folk både i baren og i døren, det er ekstremt høy trynefaktor her. Servitørene derimot fortjener skryt, og selv om metro har tapt seg mye siste år, er det fortsatt et ok sted å gå.

cecilie - 2006-03-01 18:29:17

Metro er et supert sted å gå, hyggelig betjening , flinke vakter og verdens søteste bartendere. Pluss at på onsdagene får man jo 2 for 1 i baren og det er alltid masse folk her!

bergenser - 2008-01-31 01:08:45

Hei!!!
vil gjerne gi min kommentar til utestedet Metro som holder til på Ole Bulls plass. For de som lurer så er dette like ved HOTEL Norge. Slik jeg ser det er Metro et sted hvor man må være BI student for å trives. Dette pga at man slippet gratis inn. Dørvaktene oppfører seg som noen drittsekker, bartenderne virker mest opptatt av å prate med hverandre og mr. DJ spiller hits fra i fjor. dette innlegget ble skrevet 31.01.2008 etter nok en katastrofal kveld på METRO!

Øyvind - 2008-01-31 01:14:08

Har neppe vært borti et sted med en så høy trynefaktor. Jeg var HELT edru i kveld, men den skalla vakten mente jeg var for beruset til å komme inn! Gratulerer! 1-0 til vakten på Metro. Førstemann på ¨månen skalleper!

student - 2008-01-31 01:18:29

hei.leste de tidligere kommentarene...er helt enig i at Metro er et st:
hei.leste de tidligere kommentarene...er helt enig i at Metro er et sted preget av trynefaktof.vaktene er bare opptatt av om man har sett den enkelte tidligere.....der er flAUT å ha dette type utested i mitt hjemfylke!
ed preget av trynefaktof.vaktene er bare opptatt av om man har sett den enkelte tidligere.....der we flAUT å ha dette type utested i mitt hjemfylke!

<3 - 2010-12-11 19:58:00

Metro er en av de beste utstedene i Bergen. Fra man kommer inn er vaktene hyggelig, under forutsetning at man har normal folkeskikk. Garderobejentene er søte og hjelpsomme og det samme gjelder servitørene. Noen mener prisene i baren er noe stive, men bartenderne gjør opp for dette. Man betaler for kvalitet. De er alle erfarne og kan diske opp med mye spennende. Er også en av de få stedene i Bergen som klarer så servere en skikkelig Mojito.