|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Havfruens hemmeligheter

Kontaktinformasjon

Havfruens hemmeligheter
Nygårdsg. 53
5008  BERGEN
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Havfruens hemmeligheter


Odd - 2007-02-03 17:44:02

Etter flere gode middager på dette stedet skulle vi i dag, på en lørdag, spandere på oss en god lunsj på vei til sentrum. Vi er et ektepar i slutten av 50 - årene. Kanskje ikke målgruppen for Havfruens hemmeligheter, hva vet vi.... Det var bare en - 1 - familie tilstede i lokalet da vi ankom klokken 1410. Mange ledige bord.Vi fikk vite at lunsjserveringen sluttet klokken 1400 og at det nå var middagsservering. På menyen vi fikk presentert var det egen avdeling for Forretter og jeg ville bestille en Røketallerken til kr. 89.- Min ektefelle ønsket en Laksetallerken. Servitøren rynket på nesen, "Skal dere bare ha en forrett? Vi er litt strikse på dette med at man må bestille full middag" !!!
"Dersom vi ikke får lov å bare bestille en forrett hver så bare går vi " sa jeg. Ja, da fikk vi bare gå!!!!!
Dette er første gang jeg er blitt vist døren på et spisested, uansett hvor i verden vi har vært. Et stjerneksempel på å skyte seg selv i foten fra restauranten sin side. Vi går aldri inn den døren mer. Våre venner og voksne barn vil bli advart. Forhåpentligvis også leserne av www.BergenUteliv.no
Hilsen
Odd

Kjersti - 2007-07-11 10:15:17

Dette er et fantastisk sted. God mat og hyggelig betjening.

Randi - 2007-09-19 11:30:00

VI har hatt akkurat samme opplevelse som Odd. Jeg ønsket å spise fiskesuppe som var en forrett. Selv om det var god plass i lokalet, fikk vi beskjed om at vi ikke kunne få serveering dersom vi bare ville spise forrett. Jeg har hørt mye bra om stedet, men går ikke selv dit en gang til etter et slikt førsteinntrykk!

Annette - 2008-04-25 16:56:39

Jeg synes Havfruens hemmeligheter har ypperlig mat og hyggelig service, og er dessuten billig. Jeg skulle ønske den var åpen litt lenger.