|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Dolly Dimple’s Torgalmenningen

Kontaktinformasjon

Dolly Dimple’s Torgalmenningen
Torgalmenningen 9
5014  BERGEN
Tlf: 55 30 39 99

Send e-post/Se webside

Stedets egen beskrivelse:

Dolly Dimple's er Norges største pizzarestaurantkjede. Kjeden består i dag av mer enn 60 restauranter med til sammen omkring 900 ansatte (juni 2003). Kjeden har restauranter over hele landet, både egne og franchiseeide. Målet for en Dolly Dimple's restaurant er å være et uformelt og annerledes spisested der sosiale mennesker sammen kan nyte markedets ferskeste og mest fristende pizza.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Dolly Dimple’s Torgalmenningen


Helene - 2006-04-08 19:25:25

Har vært her ofte og merket meg at det er et yndet sted for småbarnsfamilier. De har isbuffé som gir deg mulighet for å ta så mye is du vil til et lite beløp. Dette er jo selvfølgelig ikke bare for småbarnsfamilier da.. Dette ble litt utenom tema, ettersom det først og fremst er en pizzarestaurant - med helt grei og god pizza.

- 2007-11-18 14:32:21

"Dolly Dimple's er Norges største pizzarestaurantkjede"
Dette stemmer vel ikke helt, siden Peppes Pizza faktisk er mye større, på det meste egentlig :)

Victoria - 2012-06-13 12:31:51

Dolly Dimples har vunnet mange priser for sine gode pizzaer, og det fortsetter de med. Med allti ferske varer og de beste kombinasjonene er Dolly en klar favoritt hos meg. Peppes har vunnet på at de har vært gode med markedsføringen av seg selv, hadde Dolly vært like flink, så hadde flere fått opp øynene og ikke minst smaksansene for verdens beste pizza :D