|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Casa Del Toro

Kontaktinformasjon

Casa Del Toro
Rosenkrantzg. 6
5003  BERGEN
Tlf: 55 55 03 10

Se webside

Stedets egen beskrivelse:

I stemningsfylte omgivelser serverer Casa del Toro mexicansk mat i særklasse. Mat er en stor del av en mexicanske kulturen. En ekte mexicaner spiser fire faste, varme måltider hver dag. Maten er kjent for å være sterkt krydret, men det finnes også mange milde retter.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Casa Del Toro


Helene - 2006-04-08 19:39:28

Jeg har vært her to ganger, og må innrømme at jeg er litt skuffet. Jeg er veldig glad i sterk mat, men den mexikanske maten her er ikke spesielt sterk. Tilgjengjeld fikk vi, når vi ba om det, tilbehør for å sette en spiss på maten. DA ble det sterkt nok - selv for meg!

Jan - 2006-07-30 19:35:45

Her var det skjelden smakløs mat....

Kjersti - 2007-07-04 11:21:15

Har spist her noen ganger, men de siste to gangene har vi fått så dårlig service at jeg vil aldri sette min fot på Casa igjen. Vi var fire som kom en lørdag kveld og ble bare møtt av sukk og stønn og tenners gnissel. Det var fire ledige bord, men de hadde det altså SÅÅÅ travelt og så bare stygt på oss fra baren. Etter ei stund kom ei jente for å gi oss menyen, og da var det bare sukk og stønn og vi har det så travelt, det vil ta VELDIG lang tid å få maten. Vi prøvde å si at vi kunne ta en liten forrett mens vi venta. Nei, det kunne vi ikke, det ville ta like lang tid (nacho chips med salsa). Jenta sto og så surt på oss og sa "ja, dere gjør som dere vil, men vi har det altså VELDIG travelt". Dermed tok vi jakken og gikk, de ba oss jo rett og slett om å gå. Vi gikk over gata og fikk ypperlig service og god mat på Skibet. Maken til slett service har jeg aldri opplevd verken i Norge eller ellers i verden. Her må de skjerpe seg snarest!

2008-11-20 - 2008-11-20 15:06:33

Being half Mexican this is not Mexican food, it's a norwegian take on Mexican food, Skibet is MUCH better