|

Søk på navn:
Gå direkte til:

 

Bergen Vinstuer (Frille/ Dyvekes/ Gjest Baardsen)

Kontaktinformasjon

Bergen Vinstuer (Frille/ Dyvekes/ Gjest Baardsen)
Hollenderg. 7
5017  BERGEN
Tlf: 55 55 88 70
Vi har desverre ikke skrevet noen beskrivelse av dette stedet enda. Hvis du har tid og anledning, er vi takknemlige hvis du skriver noen ord i kommentarfeltet nedenfor. Dine meninger er like verdifulle som våre.Bidra med dine kommentarer/meninger/opplysninger om dette stedet:

Nick / navn:

Hva sier andre om Bergen Vinstuer (Frille/ Dyvekes/ Gjest Baardsen)


Helene - 2004-08-08 14:24:49

Dette er et utrolig koselig sted! med peis og det hele!
anbefales!!

Mai Britt - 2006-02-19 13:25:02

Her er stedet en kan gå ut og slå av en prat, intimt, store eller små sammenkomster, rolige omgivelser.. Alle jeg snakker om som kjenner Dyvekes har bare positivt å komme med, har inntrykk at at mange samles her før de går ut og spiser middag. De gangene jeg har vært der har det egentlig vært rikelig med plass å sitte...og en kan faktisk høre sin egen stemme...uten overdøvende musikk..

- 2007-10-15 09:45:29

Velkommen til Bergen Vinstuer AS

Bak tykke steinvegger under Hollendergaten finner du en av byens mest særpregete, rikholdige og Norges eldste vinkjellere fra 1300-tallet.

I Dyvekes Vinkjeller®
kan du nippe til trygge og velkjente kvalitetsviner eller utforske nye smaker blant de vinsortene vi spesialimporterer og lagrer selv.
Dyveke var en yndig pike og elskerinnen til den senere Kong Christian II. (1507). Hennes mor var kongens rådgiver i en årrekke som preget Norgeshistorien mer enn de fleste aner.


Gjest Baardsen
var Norges berømte utbryterkonge og mestertyv som døde 1849 i sjenkestuen. Han har naturligvis en kjellerstue oppkalt etter seg hvor du kan kose deg ved peisen. Med levende lys og klassisk musikk inspirerer middelalderkjelleren til romantikk og hyggelig selskap. De rolige omgivelsene gjenskaper sjelen som preget den bergenske skjenkestue i middelalderen.

Statsmegler Prom
var en matglad herremann og dessuten en mester i å arrangere staselige selskaper. Som datidens ”broker” var han mye på reisefot i Europa, hvorfra han brakte hjem en rekke spennende oppskrifter, krydder og edlere dråper. Og når salige Madam Prom dessuten var kjent for sine kokekunster - skulle vi så gjerne ha vært deres gjester. Statsmegler Proms Selskapslokaler danner en utmerket ramme for arrangementer med opptil 35 personer. Vi er spesialister på å skape stil og atmosfære som gjør besøket til et varig minne i det vi søker etter beste evne å bringe både de gode tradisjonene og den litt eksklusive stemningen videre. Vær velkommen til en smakebit av hvordan overklassen feiret seg selv og høytidene - en helaften med stil og eleganse...

Lokalene er egnet til de fleste arrangementer som sluttede selskaper, vinsmaking, Dyvekes historie eller tema etter eget ønske.

Hjertelig velkommen til Deres arrangement!

Roffe - 2008-02-21 17:11:14

Hvor er det vi voksne kan sjekke og danse litt da ? Kjempe deilig å smake vin .... men .. vi vil sjekke de damene fra syklubben litt lengre bort.... og det er da dansen gjør oss sammenspleiset å glade !!! Alt dette andre som nevnes er helt topp ... men , vi savner dansen !!!!!!!!!!!!
Hilsen Roffe

Trekkplasteret er dans - 2008-02-21 17:16:12

Helt ening med Roffe .... venninde gjengen hadde ikke sittet hjemme, vist det hadde vært mulighet for sosialt samvær ... for det første er det kjempe moro å danse , og kjempe deilig å smake litt ekstra gode viner etc. etc.
Så kom igjen da .. vil dere ikke tjene penger da ? :o))

Jan B. - 2009-07-30 20:31:29

Et ENESTÅENDE sted. 0g med DEN histoien!
Veldrevet av Helge Fredheim.
ANBEFALES !!!

Vidar H - 2009-09-21 19:05:22

Når ein kjem til Frille forlet ein stress og larm, og istaden får ein varme gode opplevingar, og ikkje minst vert ein teken godt vare på av "serviceminded" barkeeparar.

Bjørg - 2011-10-31 20:39:24

Vi var på Dyvekes for første gang på fredag og var allerede tilbake lørdag. Ein herlig koselig atmosfære.En dame på jobb som fortalte villig vekk om husets historie,flott gjort.